Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

T-Rex 0.24.0 çıktı

• Konbuyu başlatan Bibidibabidibu
  • Başlangıç tarihi
B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
ile dual mine dönemi başladı developer açıklamalarında dual mine ile lhr katlarda eth %30 kazım yaparken diğer algoritmalar %70 hızında kazım yapabilecek
Ayrıntılı açıklamalar =
LHR açıklaması =

Denedim benim rig şu an itibarı ile Ortalama = ETH için 13+ Ergo için 72+ MH/s alıyor ve sıkıntı görünmüyor
Ayarlarım =
Core = -600
Memory = 2600
Power = 110
1633616716383.png

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
Buda arkadaşımın rigi ve ayarları Çok stabil çalışıyor ve iyi basıyor :)

1633638415317.png

J

JohnDoe

Ziyaretçi
%30 kazım derken t-rexde %70 eth kırılmadı mı hocam? ben 3080 lhr ile 65 mh alıyorum normalde.

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
%30 kazım derken t-rexde %70 eth kırılmadı mı hocam? ben 3080 lhr ile 65 mh alıyorum normalde.
Developer açıklaması ETH da tam hızın %30'u kalan %70 potansiyel ile diğer algoritmaları kazabiliyoruz demiş
Yani anlaşılır olması için açayım LHR kart ETH 100 kazıyorsa bu yöntem ile 30 MH/s verecek ( kartın potansiyeli 100 ama biz normalde 70 kazıyoruz ya )
Kalan %70 lik potansiyel için de RVN ERGO CFX kazabiliyoruz

Not: Ergo nun da lhr den etkilendiğini unutmayın yazıyordu notlarda.
Umarım anlatabilmişimdir.

J

JohnDoe

Ziyaretçi
hocam şimdi ben 65mh eth kazarken aynı zamanda ergoyuda kazanabileceğim yani ethdeki mh düşmeden aynı kartta doğrumu anlamadım biraz cahilim bu konuda anlamda

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
hocam şimdi ben 65mh eth kazarken aynı zamanda ergoyuda kazanabileceğim yani ethdeki mh düşmeden aynı kartta doğrumu anlamadım biraz cahilim bu konuda anlamda
Hocam sen kullandığın kartın potansiyeli normalde LHR olmasa 100 küsür MH/s ama kullandığın kart LHR'li olduğu için sen 65 kazıyorsun zorlasan 70 leri görebilirsin
T-rex de demişki senin kartının potansiyeli 100 MH/s eğer konuda bahsi geçen versiyonu kullanırsan ETH dan 30+ MH/s alacaksın Buraya kadar anladın diye umuyorum
Şimdi senin kartının %70 potansiyeli daha var bunuda kayıpsız diğer algoritmalardan birini kullanabilirsin atıyorum ERGO kazarsan 180+ MH/s kazabilirsin
Yani aynı anda 30MH/s ETH kazarken 180MH/s ERGO Kazanabilirsin
Şimdi git bir mining calculatorden bak 65MH/s eth günlük ne getiriyor
birde 30MH/s eth yanında 180MH/s ergo ikisi bir arada ne getiriyor hesapla ona göre kararını ver.

J

JohnDoe

Ziyaretçi
hocam peki wat ayarları nasıl oluyor mesela ben ethde kazdığımda 230wat ergoda kazdığımda 170wat alıyorum onu nasıl anlatabilirsin bana kusura bakma bu arada vaktini alıyorum

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
Watt ile ilgili sana ne açıklayabilirim
Öncelikle HiveOS kullanmıyorum, hiç kullanmadım, ayarları nedir nelerdir bilmem eğer HiveOS ile ilgili soruyorsan hiç bir bilgim yok bilen bir kişiye sormalısın
Watt değerledine gelince aşağıdaki SS de göreceğin üzere watt değerleri kazmış olduğun algoritmaya göre verdiği hash değerini görebilirsin ve sendeki ergo watt değerine bakacak olursak birşeyleri yanlış yaptığını yada eth da olduğu gibi düşük hashrate aldığını söyleyebiliriz.

1633686423499.png

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar