Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

Pasif gelir elde etmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekli?

• Konbuyu başlatan s1rtlan
  • Başlangıç tarihi
S

s1rtlan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Asgari ücrete çalışmaya hayat geçmiyor. Pasif bir gelir olmak zorunda. Bilgisayarla yıllarımı geçirdim. Elimde ki ekran kartıyla birlikte toplam 3 cihaz çalıştirmayi düşünüyorum. 8k bütçem var. 2 cihaz alırsam nasıl olur? Hangi cihazlar olabilir mesela? Getirisi şuan nedir ? Elektirik tüketimi nasıl oluyor 3 cihaz çalışırsa? Forumda hangi konuları okumam gerekli suanda başlangıç aşamasındayım öğrenip yapmak istedim. Etrafımda yapan arkadaşlarım var kurulum da yardımcı olacaklar ama hepinizin fikirlerini duymak istedim. Sürekli sizlere soru sormaktansa bana hangi konu başlıklarını okumamı önerirsiniz ? Teşekkür ederim. Ya da hiç bulaşma diyen varmı ? Fikirlerinizi merak ediyorum. Sadece pasif bir gelirim olsun arabanın benzin parası çıksa bile yeter madencilik devam edene kadar. Bu süreçte gelen parayı 4. Ekran kartı almaya yapacağım. Parayı yeme işi yok 3 makineden 4 5 makineye hedef kendi parasını çalışarak çıkarsın yeter diye düşündüm

S

serkanbaba1234

Ziyaretçi
pasif gelirin amacı kartopu gibi büyümektir örnek
1 evin kira getirisi 1.500 tl
2 evin varsa 3.000 tl
10 evin varsa 15 bin tl getirir ama sürekli ama aktif gelir nedir kendi işimizde çalışarak kazandığımız örnek kendimden veriyim doğalgaz tamircisi olarak çalışıyordum günlük 70 tl den 2100 tl para yada en fazla asgari verecek misal bu rakam hayatının sonuna kadar standarttır artmaz bir yerden sonra hep aynıdır fakirsen orta düzeye getirmez hep fakir kalmaya devam ederiz Fakir insanlar para için çalışır zengin insanlar parayı kendi için çalıştırır

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar