Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

Eth Madenciliği Konusunda Yardıma ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Furkankr
  • Başlangıç tarihi
F

Furkankr

Ziyaretçi
Merhabalar arkadaşlar, ben Furkan. 25 yaşında bir gencim, bu konularla alakalı hiç bir bilgim yok. 12.000 TL ile bu işlere başlamak istiyorum, öğretebilecek tavsiye verebilecek abiler, kardeşler varsa çok sevinirim. Yardım eden, etmeyen herkese teşekkür ederim.

Evlenmem gerekiyor, kenardan az çok ne gelirse kâr benim için.

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Merhaba forumumuza hoşgeldin. 12.000TL şu anda ekran kartı stoklarının azlığından dolayı oldukça düşük.Fakat Forumumuzda üstte yer alan amazon stok takip twitter kanalımızdan ucuz olarak max 4.500 civarına rtx 2060 düşürebilirsen 2 adet satın almanı öneririm. websitesinden ne kadar kazım yaptığını görebilir whattomine.com websitesinden ise anlık kazanç durumunu hesaplayabilirsin.

Bunun haricinde bu iki kart için orta yollu ucuz bir anakart ram ve işlemci satın alabilir 650w'lık bir power satın alarak çok masraf yapmadan bu işe başlayabilirsin.

Takıldığın noktalar olursa çekinmeden yaz lütfen.

Gördükçe cevaplıyorum.Ben olmasam bile forumumuzun yardımsever üyeleri mevcut onlar da ilgilenirler.Keyifli forumlar :)

F

Furkankr

Ziyaretçi
Böyle bir sistemim var bu sistem üzerine ekran kartlarını taksam işe yarar mı acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-10-10-22-11-15-562_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-10-22-11-15-562_com.android.chrome.jpg
    498.6 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2021-10-10-22-11-10-157_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-10-22-11-10-157_com.android.chrome.jpg
    548.3 KB · Görüntüleme: 8
H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Böyle bir sistemim var bu sistem üzerine ekran kartlarını taksam işe yarar mı acaba
Bahsetmiş olduğum iki adet rtx 2060 160w çeker. buna anakart işlemci ve diğer bileşenlerin de çektiği gücü koyarsak sınırda kalır. denemekte fayda var tabi. Bunun haricinde 12k civarına rx 6800 xt düşürebilirsen ondan da alabilirsin fakat bu noktada yine güç kaynağını yenilemen gerekecek. Her halükarda güç kaynağı önemli 7/24 çalışacak bir sistem için aerocool markası pek iç açıcı değil. Bunun haricinde diğer bileşenlerin gayet yeterli. 2 adet kart alırsan uzay montaja geçmen gerekir 1 adet kart alırsan kasa içinde çalıştırabilirsin.

K

Kmlkszhacker

Ziyaretçi
Japonya’da vergiler dahil 62k yene 2060 var. Yaklaşık 5k TL ediyor. İki tane 2060 ve alt takıma 2k TL verirseniz 12k TL’ye minik bir riginiz olur. Günlük yaklaşık 4.3 dolar verir aylık ise brüt 1150 TL para kazanabilirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar