Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

Soru Ekran Kartı Alım Hakkındaki Sorularım(Yardım Konusu)

• Konbuyu başlatan PoleStar25
  • Başlangıç tarihi
Sorumun cevabını arıyorum
P

PoleStar25

Ziyaretçi
Merhabalar
Şuan hali hazırda 2 aydır çalıştırdığım gainward rtx 2060 var ama normal oyun oynamak ve genel işlerimi yapmak için bilgisayarım yoktur yeni bir bilgisayar alacağım bu vesile ile sistemdeki kartıda mining için kullanım sisteme idare edicek bir kart alacağım

Aslında 2.el sistem çok buldum ama bunlardan iki tanesi mantıklı geldi.Ve farklı gözüme kestirdiğim bir sistem olmadı sadece kartlar 5.5 gibi rakamlara satılıyor ondansa sistem mantıklı geldim 2060 süperli sistem rastlamadı rastlasa oda şahane olurdu ama yok

Simdi sizce ben ne yapmalıyım hangisini almalıyım yada hiç bulaşmamalımıyım bana bi yardım edin 5k nın üzerine borç bulup alacağım sistemi

İlki
8.250₺
6 ay önce toplanmış
ASUS RTX20606 GB 192 BIT GDDR6 EKRAN KARTI Sıfırı : 7500 TL
GIGABYTE B450M S2H V2 ANA KART Sıfırı 500 TL
AMD RYZEN 3600 İŞLEMCİ Sıfırı 1500 TL AMD İŞLEMCİ FAN SOĞUTUCU Sıfırı 100 TL CORSAIR MP (Telefon numarası letgo tarafından gizlenmiştir) MB/SN-2000MB/SN NVME M.2 SSD Sifırı 800 TL FRISBY 600 W /4 RGB FAN DONANIMLI KASA Sıfırı 700 TL Ram Kingston Hyper X Fury 16 GB 850 TL

Diğer seçenek
8.000₺
1.5 sene garantisi varmış tüm ürünlerin
Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHZ+ (0C), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA MATX Anakart AMD RYZEN 53500X 3.6GHZ 35 mb am4 Neo Forza 16GB(2×8GB) 3200MHZ Black Faye DDR4 PC Ram (NMUD (Telefon numarası letgo tarafından gizlenmiştir) /2) Galax RTX2060 Plus EX 6GB (1-Click OC) 192Bit GDDR6 RTX 2060 Ekran Kartı (26NRL7MPX2BY) Sandisk SSD Plus (Telefon numarası letgo tarafından gizlenmiştir) MB/s SSD - (SDSSDA-480G-G26) Dark Diamond PRO 4x12cm FRGB Full Akrilik Ön ve Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPRO) High Power 700W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-700BR-A12S)

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
İkinci seçenek daha mantıklı fakat daha da mantıklısı amazon yurt dışı stok takip botu twitter kanalımızı takip etmen ve bütçen dahilinde amazon ürünü bir kart alman.Ayrıca amazon avrupa 2 yıl garantili.

P

PoleStar25

Ziyaretçi
İkinci seçenek daha mantıklı fakat daha da mantıklısı amazon yurt dışı stok takip botu twitter kanalımızı takip etmen ve bütçen dahilinde amazon ürünü bir kart alman.Ayrıca amazon avrupa 2 yıl garantili.

İlginizden dolayı çokça teşekkür ederim çok sağolun
Amazon işi benlik değil gibi hocam hangi kart lhr hangi kart lhr değil çözmek mesele
Birde yazıda da belirttiğim gibi normal kullanmalık bilgisayarım yok hali ile alıştığım için canım sıkılıyor öyle yada böyle bir ara alacağım hazır doların çıkışı etkisi göstermemişken almak istiyorum
Peki neden 2. Sistem açıklarmısınız size zahmet
Şimdiden tekrardan teşekkürler

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
İlginizden dolayı çokça teşekkür ederim çok sağolun
Amazon işi benlik değil gibi hocam hangi kart lhr hangi kart lhr değil çözmek mesele
Birde yazıda da belirttiğim gibi normal kullanmalık bilgisayarım yok hali ile alıştığım için canım sıkılıyor öyle yada böyle bir ara alacağım hazır doların çıkışı etkisi göstermemişken almak istiyorum
Peki neden 2. Sistem açıklarmısınız size zahmet
Şimdiden tekrardan teşekkürler
asus'a göre galax olan ekran kartı daha iyi. işlemci konusunda x serisi işlemcilerin de çarpan kilitleri açık olduğu için overclock'a daha yatkın. güç kaynağı high power markası diğer markaya göre oldukça kaliteli.

P

PoleStar25

Ziyaretçi
@HoneyMonkey hocam yardımlarınızdan dolayı çokça teşekkürler bütçemi artırıp 2060 superli bir sistem aldım
Hali hazırda hiveosda 2 adet rtx 2060 kazım yapıyor aynı anakart üzerine riser ile 2060 superi bağlayacağım youtubede baktım sırf bunun için çekilmiş video bulamadım genel anlatımlarada bakmadım olaki kafam karışır bu 3. Kartı sisteme nasıl eklemem konusunda net yazı yada video var mı acaba şimdiden teşekkürler

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Ekran kartını taktıktan sonra gerekli bios ayarlarını yapın daha sonrasında sisteme restart atın hiveos açıldıktan sonra kartı görecektir.Eğer görmez ise Hiveos kontrol panelinden madenciyi yeniden başlat'a tıklayın.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar