Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

8. Ekran Kartını Görmeme Sorunu X470 Gamıng Plus Max

• Konbuyu başlatan alexderler
  • Başlangıç tarihi
A

alexderler

Ziyaretçi
Merhabalar;
Motherboard
X470 GAMING PLUS MAX (MS-7B79) Micro-Star International Co., Ltd. (H.A0 12/15/2020)

ekran kartım var, 7 ekran kartı ile mining yapabiliyor iken 8. kartı takınca sistem açılmıyor tepki vermiyor bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır acaba ?

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Merhabalar;
Motherboard
X470 GAMING PLUS MAX (MS-7B79) Micro-Star International Co., Ltd. (H.A0 12/15/2020)

ekran kartım var, 7 ekran kartı ile mining yapabiliyor iken 8. kartı takınca sistem açılmıyor tepki vermiyor bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır acaba ?
Bios ayarların mining için yapılı halde mi ve güncel mi ?

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
Merhabalar;
Motherboard

Soru sormak bir sanattır (Kendi Adıma Konuşuyorum), Öyle bir soru sormuşsun ki biz sadece tahmin ederek cevap verebiliriz oysaki tüm yapıyı anlatman lazım ki derdine derman olalım.
Bakıyorum kartın da 6 tane slot var diğer 2 kartı nasıl kullandığını yazmamışsın pciex çoklayıcı mı kullanıyorsun yoksa m2 den dönüştürücü mü kullanıyorsun belirtmemişsin, Sonraki 2 kartı nasıl eklediğini belirtirsen ona göre yorumlarım.

A

alexderler

Ziyaretçi
Soru sormak bir sanattır (Kendi Adıma Konuşuyorum), Öyle bir soru sormuşsun ki biz sadece tahmin ederek cevap verebiliriz oysaki tüm yapıyı anlatman lazım ki derdine derman olalım.
Bakıyorum kartın da 6 tane slot var diğer 2 kartı nasıl kullandığını yazmamışsın pciex çoklayıcı mı kullanıyorsun yoksa m2 den dönüştürücü mü kullanıyorsun belirtmemişsin, Sonraki 2 kartı nasıl eklediğini belirtirsen ona göre yorumlarım.
Merhabalar hocam, haklısınız eksik bilgi verdiğim için özür dilerim,
6 adet pci girişinden
1 adet m2 dönüştürücü ile 7 kartı aktif olarak kullanabiliyorum
1 to 4 pci çoklayıcı takıtıgım zaman 8. kartı görmüyor bu şekilde
sistemi tamamen cıkarıp sadece pci çoklayıcı kullanıdığım zaman calışıyor
ya da pci çoklayıcı ile toplamda 7 kart bağladıgımda yine çalışıyor, 8 . kartı görmüyor
bu şekilde yorum yapabilir misiniz

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
Alçak gönüllülüğünden ötürü öncelikle teşekkür ederim bu sana has değil genel olarak böyle kimse soru sormayı bilmediği için açıkcası bu forumda cevap yazarken silip cevap vermediğim bir sürü soru oldu, Herneyse
Öncelikle anakartının 8 tane kartı desteklemiş olduğunu araştırdın mı var mı kullanan acaba?
7 kart gördüğüne göre Above 4G enable, PCIe Slot1 Lanes Configuratin eğer x16 ise x4+x4+x4+x4 olarak değitir bunun dışında önemli bir ayar yok zaten
Dediğim gibi 8 kart çalıştıran bir örnek varsa araştırırım senin için.
Son olarak işletim sistemi ne kullanıyorsun bu da önemli.

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
Dayanamadım gene araştırdım :)
Bak redit te adam ne yazmış https://www.reddit.com/r/EtherMining/comments/pb8kw8 Currently running 10 GPUs no problem using 2x 1to4 pcie adaptors & still have two slots left on the mobo (3 if I count the M.2 slot).
kısacası adam PCIex çoklayıcı kullanarak 10 GPU ile çalıştırmış ama yalan ama doğru bilemiyorum, Anladığım kadarıyla Eleman 2 tane 4 lü çoklayıcı takmış birde utanmadan 2 slot daha boş m2 yuvasını saymıyorum demiş
Herneyse sen bu yolu kullandığını yazmışsın zaten ve eğer sonuç alamadıysan tek bir sorun kalıyor kullandığın işlemci
Kullandığın işlemci nedir?

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Merhabalar hocam, haklısınız eksik bilgi verdiğim için özür dilerim,
6 adet pci girişinden
1 adet m2 dönüştürücü ile 7 kartı aktif olarak kullanabiliyorum
1 to 4 pci çoklayıcı takıtıgım zaman 8. kartı görmüyor bu şekilde
sistemi tamamen cıkarıp sadece pci çoklayıcı kullanıdığım zaman calışıyor
ya da pci çoklayıcı ile toplamda 7 kart bağladıgımda yine çalışıyor, 8 . kartı görmüyor
bu şekilde yorum yapabilir misiniz
Kullandığın anakartın pclı gen ayarları yapılı mı ? gen kaç kullanıyorsun ? bios güncel mi ? power markası ne kaç watt

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar