Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

Soru 10X6700 Xt Ye Kardeş Geliyor Japonya'dan

• Konbuyu başlatan lijoluna
  • Başlangıç tarihi
Sorumun cevabını arıyorum
L

lijoluna

Ziyaretçi
1 ay önce kurduğum sisteme ilave aynı kartın farklı markasını ekliyeceğim anakart 12 li 2 psu var haliyle
sorum yeni kartı eklediğimde yapmam gereken bişey varmı ekstra olarak kartı bilerek aynı aldımki çakışma sorun olmasın

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
1 ay önce kurduğum sisteme ilave aynı kartın farklı markasını ekliyeceğim anakart 12 li 2 psu var haliyle
sorum yeni kartı eklediğimde yapmam gereken bişey varmı ekstra olarak kartı bilerek aynı aldımki çakışma sorun olmasın
Hayırlı olsun. Kart dizilimini değiştirmediğin sürece Hiveos'ta sonradan eklenen kartlarda sorun çıkmıyor. Dizilimi değiştirirsen Hiveos'a format atmanı yada Hive kütüphanesini güncellemeni öneririm.

L

lijoluna

Ziyaretçi
Hayırlı olsun. Kart dizilimini değiştirmediğin sürece Hiveos'ta sonradan eklenen kartlarda sorun çıkmıyor. Dizilimi değiştirirsen Hiveos'a format atmanı yada Hive kütüphanesini güncellemeni öneririm.

dizilimle oynamıcam ring 12 li biri arada biri dipde 2 boşluk var risir i takıp psu bağlıcam inş sıkıntı çıkmaz dağıtıma çıkmış kart biraz önce msj geldi

akşama kadar gelirse eğer siparişi cuma akşam 9 da verdim 3 gün dolmadan elimde olacak dünya turu atıpda bukadar kısa zamanda gelmesi çok güzel osaka-japan/ hong kong- china / leipzing-almanya dolanıp geldi garibim :)

L

lijoluna

Ziyaretçi
erkenmi sevindik bilemedim
karti ekliyorum bo slota riser fln hepsi okey baslatinca tekrar yeniden acilmaya gidiyo devamli
baska kartin riser i soktuk yeni karta taktik eksik sayida calisti riser mi bozuk anlamadim 2 tane yeni riser denedim hep ayni mesele 11 kart olunca calismiyo sistem cozemedim

@HoneyMonkey

L

lijoluna

Ziyaretçi
ustelik anakart 12 li karta uygun mining anakart ve soyle bisey daha sorrayim bu ayari yapmadigimizda neye sebep verir ?

yeni riser lar 9s uyum sorunu olabilirmi acaba ?

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
anakarti alirken hepsini konusup almistik hatta elektrik gidince otm acilma fln yapildi ayarlari baska akliniza gelen sebep varmidir
Her BİOS yazılımında Power Manegment bölümü mevcuttur. Bu ayar sadece mining anakartlar için değil tüm anakartlarda var çok çok eski olmadığı sürece.

İkinci sorunuza istinaden bu konuyu okuyabilirsiniz.

L

lijoluna

Ziyaretçi
Her BİOS yazılımında Power Manegment bölümü mevcuttur. Bu ayar sadece mining anakartlar için değil tüm anakartlarda var çok çok eski olmadığı sürece.

İkinci sorunuza istinaden bu konuyu okuyabilirsiniz.

hoca tskler yardim ediyosunuzda karti takinca tekrar baslamasina sebepmi bunlar

E

Ekeskin95

Ziyaretçi
Hocam öncelikle bios ayarlarının yapılması şart.
Tüm kartlarınızın OC ayarlarınızı komple silip sistemi tekrar başlatın kazım başlarsa OC ayarlarını tekrar girersiniz birde bunu deneyin.

L

lijoluna

Ziyaretçi
Hiveos da kartı göremiyorum ki rig 10/15 sn de kapanıp açılıyor kendi kendine bios ayarları yapıldı en başta riser değişince çalışıyor yeni aldığım kart 11.'yi ekleme yapamıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
L

lijoluna

Ziyaretçi
Riser versiyonu ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Riser bozuk olabilir ama çalışan kartın riserını söküp denemişiniz oda değil sorun. Power yeterli demi hocam?
2*1650 psu var fazlasıyla yeterli riserda sorun başka anlam çıkaramadım bugün yedekleri alıp denicem bakalım hayırlısı

10 adet varken 5 birinde 5 birinde vardı eşit dağılım yaptık biri 6 olacak bununla 120w çekiyo kart başı max

L

lijoluna

Ziyaretçi
sorunu cozdum sukur

ESONİC B-250-BTC 12 ekran karti hatasi​

bios ayarlarinda 10 dan fazla karti gormesini saglamak lazimmis​

riser larda sikinti yokmus haliyle

ayari yaparken ilk once bios a girip startup/video dan UEFi yi secip kaydedip cikis yapiyoruz
sonra tekrardan bios a girip yine startup/csm support uda disable yapiyoruz kaydedip cikiyoruz

bu kartin 10 kartdan fazlasini gormesini sagliyormus bunuda ogrendik :)

yazilari ezberden yazdim yanlis yazdiysam kusura bakmayin bulursunuz cokda yanlis degildir yani

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar