Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

Soru 1 Karta Yapılan Ayar Diğer Kartları Da Etkiliyor.

• Konbuyu başlatan avatarsiz
  • Başlangıç tarihi
Sorumun cevabını arıyorum
A

Ziyaretçi
Merhaba,
6 adet xfx amd 6900 xt bulunan bir rig için;
1 karta yaptığım herhangi bir OC-UV ayarı tüm rigdeki kartların mh değerini değiştiriyor.
Bunun önüne nasıl geçebilirim.

Hiveos - nfsminer kullanıyorum.
Nfsminer ethminer ın yerine geçen miner programıdır.
Ethminer eth sitesinde tavsiye edilen yazılımlardandır.
Ancak uzun zamandır güncelleme almadığı için nfsminer olarak güncellenmiştir yanlış bilmiyorsam...

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Merhaba, desteği kesilen miner programları yerine daha güncel olanları tercih edebilirsiniz.

Tavsiyem AMD için Teamredminer NVİDİA için T-Rex miner.

A

Ziyaretçi
Şu an kullandığım miner desteği kesilenlerden değil, yularda yazdığım gibi ethminer ın güncellenmiş hali.
Yakın zamanda yine güncelleme aldı.
Teamredminer ile de denediğimde de aynı şekilde oldu...

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Şu an kullandığım miner desteği kesilenlerden değil, yularda yazdığım gibi ethminer ın güncellenmiş hali.
Yakın zamanda yine güncelleme aldı.
Teamredminer ile de denediğimde de aynı şekilde oldu...
nsfminer en son 9 haziranda güncelleme almış görünüyor yanlışım var ise lütfen düzeltin.

55.jpg

A

Ziyaretçi
Evet, doğrudur.
Ancak kazımda yaşadığım tek problem elektrikler kesilip reset attığımda stabilite için yeniden uğraşmak, yukarda yazdığım gibi aynı ayar tutarsızlığını teamredminer ile de yaşıyorum...

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Büyük ihtimal yapmışsınızdır fakat ben yine de sorayım.
Anakart bios'u güncel mi?
Bios ayarları yapılı mı?
Riser kablolarında sorun var mı ?
Hiveos kütüphanesini onardınız mı ?
Hiveos'u tekrar kurdunuz mu ?
Hiveos güncel mi ?
Ekran kartı driver'ları güncel mi?

A

Ziyaretçi
Bios ok,
Riserlar çevirici kablo vs olmadan direk psu dan besleniyor.
Hiveos u baştan temiz kurup, güncellemelerini yaptım,
Ekran kartı driverları hiveos tarafından güncellenmiş sürüm olarak duruyor, ona müdahale etmedim,
Şu andaki sürücü versiyonu; 20.40 (5.11.070)
Sürücüm epey eski görünüyor, Hiveosta güncelleme biraz farklı oluyor, deniyeyim.
Tavsiye için teşekkürler.
Sonucu burdan paylaşırım...

NOT: yedek riser larım var, onlarla da 1-2 deneme yaptım...

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
Bence diretme hemen ya Teamredminer yada lolminer kullanman, şu an kullandığın Kartlar için ben lolminer kullanmanı tavsiye edebilirim TRM dan %1 daha fazla mhs alabilirsin ayrıca her kart için ayrı ayar girebilirsin.
Ayrıca yenilikleri takip etmelisin Ben de zamanında Claymore dan vazgeçemiyordum ama sonunda direncim kırıldı ve değiştirdim ve memnun kaldım, Miner program açıklamalarını takip etmen gerekiyor hergün biri, bir yenilik yayınlıyor bir biri üzerinde üstünlük sağlayabiliyor o yüzden takip edip güncel kalman akıllıca olacaktır.

A

Ziyaretçi
Emin olun, körü körüne diretmiyorum, ben bir ara eth+etc kazdım nfsminer ve teamredminer ı beraber kullandım.
Etc nin extra kazandırdığı, eth nin performans düşüşünü karşılamayınca vazgeçtim.
Bir miktar İngilizce ile miner yorumları, karşılaştırmaları vs bakarım ara sıra...Bir dahaki elektrik kesintisinde yine deniyeyim.....
Hem lol hem de team e bakarım, tavsiye için teşekkürler.

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
Buradan bakınca emin ol körü körüne diretiyorsun. Bugün için bunu anlamıyor olabilirsin yarın öbürgün keşke daha önce geçseydim diyeceksin o zaman gelip bu konun altına yazarsın

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar