Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

Ethereum Kazançları Gene Arttı

• Konbuyu başlatan serkanbaba1234
  • Başlangıç tarihi
S

serkanbaba1234

Ziyaretçi
arkadaşlar bildiğiniz gibi 250-240 mhs aldığım bir rigim var ayın 1-2 sinde 14 dolar getiriyordu o zaman ethereum fiyatı sanırsam 2700-2900 arasıydı pek hatırlamıyorum sonra ethereum fiyatının artmasıyla 17 dolara arttı diye konu açtım şimdide ethereum fiyatının 3900 e yaklaşmasıyla kazancım 21-24 dolar arasına çıkıyor neredeyse 2 katına

Bırakın millet madencilik bitecek desin biz parayı götürüyoruz :D
2021-10-16 18_11_07-.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
M

Mekatronikçi

Ziyaretçi
arkadaşlar bildiğiniz gibi 250-240 mhs aldığım bir rigim var ayın 1-2 sinde 14 dolar getiriyordu o zaman ethereum fiyatı sanırsam 2700-2900 arasıydı pek hatırlamıyorum sonra ethereum fiyatının artmasıyla 17 dolara arttı diye konu açtım şimdide ethereum fiyatının 3900 e yaklaşmasıyla kazancım 21-24 dolar arasına çıkıyor neredeyse 2 katına

Bırakın millet madencilik bitecek desin biz parayı götürüyoruz :D
aynen önceden günlük 150 lerdeydi şimdi 200 bandında
1634403609208.png

L

lijoluna

Ziyaretçi
dunku yukseme geciciydi sanirim 24 saat surmedi anlik getiri dustu nasil oldugunu bilen varsa cvp larsa sevinirim
block patlatma vardi bende ama herkezdemi vardi anlamadim

S

serkanbaba1234

Ziyaretçi
dunku yukseme geciciydi sanirim 24 saat surmedi anlik getiri dustu nasil oldugunu bilen varsa cvp larsa sevinirim
block patlatma vardi bende ama herkezdemi vardi anlamadim
dün yükseldi tamam ama şimdi değer kaybetti piyasa değeride coin düştükte düştü miningde kazdığın coinin fiyatı düşerse kazancında düşüyor mesela dünkü yükselişte 3900 ü gördük sanırım, eğer 4900 fiyat olsaydı mesela 4700 e düşseydi dünkü kazaçların 5-6 dolar fazlasını hergün stabil olarak kazanacaktık adam niye madenciliği bitiriyor 10 kat götürürsem madencilerinde kazancı artar diye

L

lijoluna

Ziyaretçi
sen olayi anlamamissin kardes ben hicbir zaman dolar olarak bakmam getiriye ETH olarak gunluk takip ederim diskalite yuksediginden gunluk 0,00850 - 950 eth arasinda gezinirken dun sabah bi kalktim 0,01050 civarlarinda gece 12 ye kadar devam etti haliyle gozler yerinden firladi fiyat artisiyla beraber gunluk 42 dolar diyordu ki 2 gun once 28-30 dolara kadar dusmusken %40 artis (kurunda etkisiyle ) superdi 1 gunlukde olsa :)
dün yükseldi tamam ama şimdi değer kaybetti piyasa değeride coin düştükte düştü miningde kazdığın coinin fiyatı düşerse kazancında düşüyor mesela dünkü yükselişte 3900 ü gördük sanırım, eğer 4900 fiyat olsaydı mesela 4700 e düşseydi dünkü kazaçların 5-6 dolar fazlasını hergün stabil olarak kazanacaktık adam niye madenciliği bitiriyor 10 kat götürürsem madencilerinde kazancı artar diye

S

serkanbaba1234

Ziyaretçi
sen olayi anlamamissin kardes ben hicbir zaman dolar olarak bakmam getiriye ETH olarak gunluk takip ederim diskalite yuksediginden gunluk 0,00850 - 950 eth arasinda gezinirken dun sabah bi kalktim 0,01050 civarlarinda gece 12 ye kadar devam etti haliyle gozler yerinden firladi fiyat artisiyla beraber gunluk 42 dolar diyordu ki 2 gun once 28-30 dolara kadar dusmusken %40 artis (kurunda etkisiyle ) superdi 1 gunlukde olsa :)
ethereum fiyatı 300 dolar olsa aylık 61 dolar getiriyor 200 mhs alan bir rig 2018 de rigi sattı adamlar ethereum fiyatı %80 düştüğü için, ama sen diyorsunki fiyat düşsün çok eth kazarım bana koymaz diyorsun

L

lijoluna

Ziyaretçi
ethereum fiyatı 300 dolar olsa aylık 61 dolar getiriyor 200 mhs alan bir rig 2018 de rigi sattı adamlar ethereum fiyatı %80 düştüğü için, ama sen diyorsunki fiyat düşsün çok eth kazarım bana koymaz diyorsun

oda bi tercih ama neyini anlamadin cok aciklayici yazdim 2 gun once ETH cinsinden gunlun 850 uretirken 1050 ye cikti herkezde (2 arkadasda ayniydi ) bunun nedenini sordum
ETH yukselmesiyle tabiki dolar cinsinden gelirin yuzdesel olarak daha fazla firlamasina neden oldu demiyorumki olmadi
benim sorduguma cvp vermiyosun yani

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar