Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

Soru 2. Kartı Ekleyince Ortalık Karıştı Yardım Plss

• Konbuyu başlatan yaşar domurcukgül
  • Başlangıç tarihi
Sorumun cevabını arıyorum
Y

yaşar domurcukgül

Ziyaretçi
1 aydır tek kartla (rx 580) sorunsuz kazım yapıyodum bugun 2. kartı ekledim (rx 570) 500w fsp powerim bunuda söyliyim sistemi basıp açıyorum 1-2 dakika çalişip reset atiyor suanda ise tek kart çalişiyor diğer kart kazım yapmıyor powerimde 2 adet pci expers 8 pin vardı ikisiyle ekran kartını besledim riserin kutusundan cıkan sata ilede riseri besledim normalde powerden beslemek isterim ama kablo eksik powerimde lütfen cözüm bulurmusunuz ben bulamadım gelirler artmısken bir kartım yatmasın bosuna. bu arada forum sayfası mukemmel cok beğendim. hayırlı olsun honey monkey

Çözüm
E
Merhaba.
Sapphire olan kartı tek bağla ve oc ayarlarını silip öyle aç sistemi kazım başlarsa oc ayarları girersin.

Birde - - REF 30 değeri gir karta mh değerlerin yükselir.
Y

yaşar domurcukgül

Ziyaretçi
8 gb ram
PRIME A320M-F anakart
fsp 500w power
r3 3100 islemci
16 gb flash
şuanda 2 kart takılı biri kazıyor diğeri bos dönüyor fanları

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Öncelikle psu yeterliliği için sizin adınıza basit bir enerji tüketimi hesabı yaptığımda güç kaynağınız sınırın üstünde gözüküyor. (Hiveos'ta düşük watt çekse bile)

Sanıyorum güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir mevcut güçten -%10-15 civarı da kendini korumaya aldığını düşünürsek güç kaynağının yetersiz kaldığını düşünüyorum umarım yanılıyorumdur.

Bunun haricinde ise yapmadıysaniz

1.Biosu güncelleyin 2.Bios ayarlarınızı yapın 2.Hiveos'u onarın
Bunları denedikten sonra tekrar sonucu yazarsanız kontrol edebilirim.

55.jpg

Y

yaşar domurcukgül

Ziyaretçi
Öncelikle psu yeterliliği için sizin adınıza basit bir enerji tüketimi hesabı yaptığımda güç kaynağınız sınırın üstünde gözüküyor. (Hiveos'ta düşük watt çekse bile)

Sanıyorum güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir mevcut güçten -%10-15 civarı da kendini korumaya aldığını düşünürsek güç kaynağının yetersiz kaldığını düşünüyorum umarım yanılıyorumdur.

Ekli dosyayı görüntüle 40

Ekli dosyayı görüntüle 40
dediklerinizi yaptım fark yok 3-4 dakika ikisi kazım yapıyor sonra kapanıyor sistem geri açılınca biri kazıyor yada 2 side kazmıyor 1 ay once felan telegram grubunda sormuştum bu poweri siz 3 karta kadar besler demiştiniz power değişsem çözülürmü sizce. bide rige ekran bağlayıp bakmak istedim açılırken bir şey yazdı kırmızı şekilde türkçeye çevirdim kart silindi falan diyor. ve bide hiveosu güncellemedim ben acaba güncellesemmi ondanmıdır.

H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Hiveos silip tekrar yazdırmayı deneyin. Anakart CMOS sıfırlayın sonra tüm işlemleri tekrar yapın. Riser kablolarını kontrol edin. Eğer hala aynı hatayı veriyorsa psu değiştirin. Fsp yi önermiş olabilirim hatırlamıyorum. Verimliliği düşük kalıyor olabilir.

B

Bibidibabidibu

Ziyaretçi
şimdi kartları tek tek denedim biri kazım yapıyor diğerini takıp çalişmaya baslicakken diit diyor sonra reset atıyor ben kart toz oldu diye içini açıp temizlemiştim acaba bozdummu kartı icinde böyle oyun hamuru gibi bişey var ona dokunmuştum
termal dağılımı bozmuş olabilirsin bilen biri termal padleri görmesi lazım gibime geliyor.

Y

yaşar domurcukgül

Ziyaretçi
Merhaba.
Sapphire olan kartı tek bağla ve oc ayarlarını silip öyle aç sistemi kazım başlarsa oc ayarları girersin.

Birde - - REF 30 değeri gir karta mh değerlerin yükselir.
oc ayarını düşürdüm çalişti vallaha 27 mhs veriyor ama cok az ya normalde 29.40 dı mod falanda yapmadan. biraz acemiyim ref 30 u nereye giricem tekrar bozulmasın kart.

E

Ekeskin95

Ziyaretçi
oc ayarını düşürdüm çalişti vallaha 27 mhs veriyor ama cok az ya normalde 29.40 dı mod falanda yapmadan. biraz acemiyim ref 30 u nereye giricem tekrar bozulmasın kart.
Ben 1 yıla yakın bu ayarda kullanıyorum sorun yaşamadım. Ref 30 ayarı en altta agresif düşük voltajı açmayı unutmayın.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-10-07-09-27-17-669_hiveos.mobile.jpg
    Screenshot_2021-10-07-09-27-17-669_hiveos.mobile.jpg
    195.4 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2021-10-07-09-27-20-451_hiveos.mobile.jpg
    Screenshot_2021-10-07-09-27-20-451_hiveos.mobile.jpg
    220.9 KB · Görüntüleme: 6

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar